3x makkelijke feestkapsels

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 29/01/2017 18:56
3x makkelijke feestkapsels

'Als je haar maar goed zit'. Dat gezegde gaat ook op voor de feestdagen. Ben je al weken aan het nadenken over de perfecte feestoutfit? Dan is een mooi feestkapsel de kroon op je werk. Aan het begin van een feestje ziet  namelijk iedereen het totale plaatje, maar zodra je aan tafel schuift, primeren je gezicht en kapsel. Besteed daarom naast je make-up, jurk en accessoires ook een beetje tijd aan een leuk feestkapsel. Heb je geen tijd om uren in de badkamer door te brengen? Met deze drie makkelijke feestkapsels zie jij er in no-time fabulous uit. 

Feestkapsels 2016: van heerlijke krullen tot een makkelijke vlecht

Een feestelijk kapsel creëren is vaak veel moeilijker dan op het eerst zicht lijkt. Zo heb ik al talloze YouTube-tutorials bekeken om een Franse vlecht of een visgraatvlecht te maken. Als ik echter zelf aan de slag ga, lijkt het resultaat nergens naar. Tot ik op deze video's botste. De gekozen tutorials zijn niet allemaal speciaal voor de feestdagen gemaakt, maar je kunt ze makkelijk als basis gebruiken en haaraccessoires toevoegen voor een feestelijk effect. 

1. Snel en makkelijk je haren krullen 

Niets feestelijker dan een stel glamoureuze krullen. Zo denkt blogger Ellen ook. Zij legt je in haar vlog haarfijn uit hoe je in een mum van tijd dikke krullen in je haren legt. 

2. Een klein kerstcadeautje in je haar

Een strik met je eigen haren maken is een stuk makkelijker dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is een haarelastiekje en enkele speltjes. Dit prinsessenkapsel staat super cute met de feestdagen. 

Deze visgraatvlecht lijkt net echt

Kun je net als ik helemaal niet vlechten? Dan is deze tutorial echt wat voor jou. Met enkele simpele trucjes krijg je een vlecht die net echt lijkt. Zonder dat er effectief vlechtwerk aan te pas komt. Watch and learn. Tip: voeg een diadeem of elastiekje met glitters toe voor de feestelijke versie van dit kapsel. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG