FAQ

Hoeveel bedragen de verzendkosten? Heb u dit product in maat…? Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Fashiola is een zoekmachine die producten van verschillende shops verzamelt. We werken samen met deze shops, maar verkopen zelf geen producten. We verzamelen echter wel de producten van verschillende shops, zodat jij makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Bij Fashiola helpen we je graag verder aan de hand van de informatie die we hebben, maar in sommige gevallen is het beter om met de shop die de producten verkoopt contact op te nemen. Bijvoorbeeld:

Hoe bestel ik op jullie website?

Fashiola is een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Fashiola verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar andere shops. Daarom is het niet mogelijk om op onze website zelf te bestellen. Zoek op Fashiola de items van je dromen en word doorgestuurd naar de webshop die dat product aan de beste prijs aanbiedt. Zo makkelijk is het.

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Is dat normaal?

Zelfs al hebt u een product besteld via Fashiola, u zal nooit een bevestigingsmail van Fashiola direct ontvangen. Ook al hebt u het desbetreffende product op Fashiola gevonden, de aankoop wordt verder afgehandeld door de webshop zelf. Wanneer u geen bevestigingsmail na de aankoop heeft ontvangen, kan u best contact opnemen met de webshop zelf.

Wat moet ik doen als de prijs/ maat op Fashiola verschilt van de informatie van de shop waar ik naartoe wordt geleid?
Alle informatie die je ziet op Fashiola, ontvangen we van de webshops zelf. Die informatie wordt verzameld in een product feed, die tijdens de dag regelmatig wordt ge-updatet door Fashiola en de shop zelf. Aangezien het om live informatie gaat, kan verschil optreden tussen de informatie die je op Fashiola ziet en de informatie van de shop. Jammer genoeg kunnen we niet voorkomen datde informatie die wij ontvangen soms verschilt van de informatie die je ziet op de website van de shop. Wanneer de prijs die je ziet op Fashiola verschilt van de prijs van onze partnershop, is de prijs van de partnershop altijd de prijs z

Over Fashiola.be

Online kleding kopen begint op Fashiola.be

Op Fashiola.be vind je kleding, schoenen en accessoires van alle topmerken, ketens, bekende en onbekende shops. Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Fashiola.be biedt de oplossing en bundelt de collecties van héél veel shops op één website. Online kleding kopen begint voortaan op Fashiola.be!

Dé kleding zoekmachine van België

Kleding van topmerken zoals Diesel, Nike, Michael Kors, ONLY, Levi's en nog véél meer vind je op Fashiola.be - jouw kleding zoekmachine. Wij bundelen de collecties van de leukste online shops om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk mogelijk kunt zoeken naar kleding, winkels en merken. Daarnaast is het mogelijk te filteren op o.a. de gewenste prijs, maat en kleur voor nog betere zoekresultaten.

Van de bekende winkels tot aan de onbekende online boutiques

Op Fashiola.be vind je niet alleen de producten van de grote, bekende kledingwinkels zoals Zalando en ASOS, ook de collecties van de wat kleinere en exclusieve webshops zijn hier te vinden. Denk daarbij aan online shops als Bastiaans Schoenmode.

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Benieuwd naar de trends voor aankomend seizoen en de nieuwste ontwerpen die op de catwalk zijn gespot? De stylisten van Fashiola.be houden je graag op de hoogte van de laatste trends en geven het passende styling advies om elk seizoen fashionable voor de dag te komen.

Altijd op de juiste pagina

Fashiola.be toont jou de producten van aangesloten online shops, dit betekent dat wij zelf geen producten leveren. Via Fashiola.be wordt je direct naar de juiste pagina verwezen, waar jij het gewenste product kunt bestellen. Uiteraard begint jouw volgende zoektocht naar dat unieke item weer bij Fashiola.be.

Fashiola.be eigendom van Kleding BV te Nijverdal.