Hi, wij zijn FASHIOLA.

Wij zijn er om jou te helpen zodat jij op een slimme manier online kunt shoppen. We werken namelijk samen met meer dan 100 webshops, waardoor jij maar vanaf één online plek hoeft te winkelen. Ontdek alles wat jouw modehart begeert, van designertassen en last-minute outfits tot de allerbeste fashion deals.

Wij zijn meer dan een online winkel

Beschouw ons als je eerste stop om kleding te vinden. Als je bij ons shopt hoef je niet 10 tabbladen open te houden om te vergelijken welke leren dames laarsjes je het leukst vindt. Alle leren laarzen van je favoriete shops bevinden zich namelijk op één plek. Vergelijk de kleur, materiaal en selecteer zelfs jouw maat. Zodra je hebt gevonden waar je naar zocht, klik je erop en sta je bij de online kassa van de gelukkige webshop waarop de laarzen worden aangeboden.

Wij hebben wat jij zoekt

Van online shops die exclusieve, luxe mode en klassieke designerlabels verkopen tot jouw favoriete betaalbare merken; bij ons vind je een breed scala aan online winkels. Dit betekent niet meer eindeloos surfen op het wereldwijde web op zoek naar die ene zachte trui. Typ wat je zoekt en je krijgt resultaten van verschillende online shops op één pagina.

Wij besparen jou tijd

Besteed meer tijd om er geweldig uit te zien in je nieuwe outfit en minder tijd om ernaar te zoeken. Onze editors hebben de producten op onze website samengesteld met shoppable content die je kunt ontdekken, maar je kunt ook jouw eigen zoekopdracht invoeren. Maak vooral ook gebruik van onze filters zoals materiaal, stijl, trend en kleur om je resultaten te verfijnen of kies gewoon meteen voor jouw favoriete winkels en merken.

Je ontvangt ook een melding wanneer jouw favoriete items in de uitverkoop zijn en herinneringen over je laatst bekeken producten. Met onze gepersonaliseerde e-mails mis je nooit een goeie deal of korting. Klinkt als (fashion)muziek in de oren? Ga naar je profiel en selecteer je voorkeuren hier.

Wij maken geen grapjes over kortingen

Je mag van ons verwachten dat je de allerbeste fashion deals ontvangt die op het internet te vinden zijn. Door nauw samen te werken met onze partners zorgen wij ervoor dat jij als eerste weet bij welke webshop jij de hoogste korting en beste aanbiedingen kunt krijgen, de exclusieve kortingscodes ontvangt en waar jij de beste deal vindt door prijzen van verschillende winkels te vergelijken.

Waarschijnlijk vraag je je nu af ​​hoe dit allemaal werkt...

 

Naast dat wij er hard aan werken om jouw winkelervaring zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen en dat wij jou graag helpen met het vinden daar waar je naar op zoek bent, zit er ook iets in voor ons. Online winkels werken met ons samen omdat we hen helpen zodat jij ze kunt vinden op het internet, in ruil daarvoor krijgen we een percentage van de verkopen die zij via ons hebben ontvangen. Soms promoten online winkels nieuwe collecties, producten of sale zodat jij ze sneller vindt op onze website.

Laten we samenwerken! Neem contact met ons op en wordt onze partner: info@fashiola.be.


FAQ

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Heb u dit product in maat…?
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Fashiola is een zoekmachine die producten van verschillende shops verzamelt. We werken samen met deze shops, maar verkopen zelf geen producten. We verzamelen echter wel de producten van verschillende shops, zodat jij makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Bij Fashiola helpen we je graag verder aan de hand van de informatie die we hebben, maar in sommige gevallen is het beter om met de shop die de producten verkoopt contact op te nemen. Bijvoorbeeld:

Hoe bestel ik op jullie website?

Fashiola is een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Fashiola verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar andere shops. Daarom is het niet mogelijk om op onze website zelf te bestellen. Zoek op Fashiola de items van je dromen en word doorgestuurd naar de webshop die dat product voor de beste prijs aanbiedt. Zo makkelijk is het!

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Is dat normaal?

Zelfs al heb je een product besteld via Fashiola, zul je nooit een bevestigingsmail van Fashiola direct ontvangen. Ook al heb je het desbetreffende product op Fashiola gevonden, de aankoop wordt verder afgehandeld door de webshop zelf. Wanneer je geen bevestigingsmail na de aankoop hebt ontvangen, kun je het beste contact opnemen met de webshop zelf.

Wat moet ik doen als de prijs/ maat op Fashiola verschilt van de informatie van de shop waar ik naartoe wordt geleid?


Alle informatie die je ziet op Fashiola, ontvangen we van de webshops. Die informatie wordt verzameld in een product feed, die tijdens de dag regelmatig wordt ge-updatet door Fashiola en de shop zelf. Aangezien het om live informatie gaat, kan verschil optreden tussen de informatie die je op Fashiola ziet en de informatie van de shop. Jammer genoeg kunnen we niet voorkomen dat de informatie die wij ontvangen soms verschilt van de informatie die je ziet op de website van de shop. Wanneer de prijs die je ziet op Fashiola verschilt van de prijs van onze partnershop, is de prijs van de partnershop altijd de prijs die je uiteindelijk moet betalen.