How to style: 5 x oudejaarsavond party outfits

Door Samantha Hinterbrandner | Ads Disclosure | 27/12/2019 10:40
How to style: 5 x oudejaarsavond party outfits-808

Er zijn nog maar een paar dagen over in 2019, wat betekent dat het tijd is om je outfit te plannen voor het grootste en beste feest van het jaar; oudejaarsavond! Dit is een heel belangrijk moment en het zet de toon voor hoe 2020 zal zijn. Des te meer reden om het geweldig te maken!

Alles moet perfect zijn voor oudejaarsavond, van waar je het viert tot met wie je het viert. Maar het belangrijkste aspect van oud en nieuw is wat je draagt op die specifieke avond! Als je de perfecte oud en nieuw outfit hebt, zul je er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen. En dit is precies hoe je het jaar wilt beginnen.

We hebben een lijst samengesteld met de populairste oudejaarsavond stijlen die er sowieso voor zorgen dat jij de ster van de avond bent!

5 x oudejaarsavond outfits 2019/2020

Outfit 1: jurk in een diepe, donkere kleur


Diep gekleurde jurken zijn perfect voor oudejaarsavond feestjes. De donkere tint is verfijnd, super charmant en vleiend voor elke huidskleur en lichaamstype.

Diep paarse, blauwe, rode, groene en andere kleuren jurken zijn te vinden in alle verschillende stijlen en lengtes. Zeker weten dat er een diepe, donkere kleur voor jou bij zit!

Style deze look met een mooi paar hakken en een leren jack zodat je de hele nacht warm en stijlvol blijft.

Outfit 2: Metallic kleur rok 


Er is geen beter moment om een flitsende en stijlvolle metallic kleur rok te dragen dan tijdens een oud en nieuw feest. Dit is een flirterige en onverwachte oudejaarsavond outfit waar iedereen naar zal staren! Het metallic materiaal biedt dezelfde glans en sprankeling als pailletten, maar heeft een modernere uitstraling. Metallic rokken variëren in lengte en stijlen maar zien er stuk voor stuk allemaal geweldig uit. Dus combineer de shiny rok zoals jij dat wilt!

Maak van de rok het middelpunt van de outfit door hem te stylen met een mooie, neutrale body! Dit resulteert in een slanke, stylish look!

Style deze outfit met zwarte hoge hakken voor een extra vrouwelijke touch.

Outfit 3: classy blazers en pantalons


Een combinatie van blazer en broek is perfect als je op zoek bent naar een outfit voor het nieuwe jaar die een beetje anders is. Deze outfit combinatie is één van de populairste outfit trends van dit moment! Het wordt over de hele wereld gedragen door beroemdheden en influencers.

Een bijpassende blazer en broek combinatie ziet er super luxe en sophisticated uit. De look is perfect voor alle fashionista's die van class houden.

Combineer het pak met een paar dunne hakken om de stijlvolle look af te maken.

Outfit 4: glamorous galajurk 


Als de plannen voor je oudejaarsavond iets meer high-end en luxueus zijn, is een adembenemende galajurk die tot de grond reikt een geweldige optie! De perfecte tijd om een lange jurk te dragen is oud en nieuw omdat een lange jurk alleen bij zeer speciale gelegenheden kan worden gedragen.

Het is tijd om de fantasie van je innerlijke prinses te beleven en je te kleden als een echte queen!

Outfit 5: Girly girl


Voor alle girly girls die er zijn, betekent nieuwjaar niet dat je de meisjesachtige en lichtgekleurde jurk moet vermijden. Dit is eigenlijk het perfecte moment om iets wat delicaat, verfijnd en meisjesachtig is te dragen, zo zul je echt opvallen!

Draag een lichtgekleurde jurk in een zachte stof voor een elegante look die geschikt is voor een oud en nieuw feest. Zo zul jij eindigen met een verbluffende look.

Style een delicate jurk met een paar neutrale hakken om de look af te maken.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om inspiratie op te doen voor party outfit voor een oudejaarsavond feest! Hoe je je op deze dag kleed en vooral voelt, zal de toon zetten voor het hele jaar, dus zorg ervoor dat je knallend het nieuwe jaar ingaat!

Laten we oudejaarsavond vieren zoals we die nog nooit hebben gevierd, met een outfit die niemand ooit zal vergeten! Happy new year!

Liefs SamanthaSamantha Hinterbrandner
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG