Wat draag je op een festival als het weer slecht is?

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 20-08-17
Wat draag je op een festival als het regent?

Het kan je vast niet ontgaan zijn, het is Pukkelpop. Jammer genoeg is het weer dit jaar niet helemaal geweldig, maar dat mag de pret niet drukken. Blogger Katrien stelde drie superleuke festivaloutfits samen die je kunt dragen op een druilerig festival. Kijk mee en laat je inspireren door deze geweldige festivallooks. 

Wat draag je op een regenachtig festival?

Katrien van de blog Universe of K inspireert ons met drie festivallooks die je kunt dragen als het koud of regenachtig is. Haar trucje? Kies voor warme festivalkledij met kleur of prints. Kijk mee naar de drie looks die Katrien samenstelde voor Pukkelpop 2017. 

Festivaloutfit 1: een maxi-jurk met print

Draag je graag een jurkje op een festival? Kies dan wanneer het kouder is voor een maxi-jurk met lange mouwen. Om de look een beetje op te fleuren en festivalachtig te maken, is een jurk met print een goede keuze. Dit jaar doen dierenprints het heel goed, zeker in combinatie met een opvallend kleurtje. Wil je een dames tas mee op festival? Dan is een buideltas een goede keuze. Dit buideltasje heeft twee compartimenten waardoor je makkelijk al je spulletjes kwijt kunt. 

Wat draag je op een festival als het regent?

Festivaloutfit 2: denim 

Met denim kun je nooit fout gaan, ook niet op een festival. Katrien koos hier voor een cropped jeansbroek in combinatie met een opvallend paar loafers. Een kortere jeansbroek is handig op een modderig festival, want zo heb je minder kans dat je broekspijpen vuil worden. De look maak je compleet met een t-shirt met een leuke quote en een statement jacket. Jeans saai? Zo zeker niet!

Wat draag je op een festival als het regent?
Wat draag je op een festival als het regent?

Festivaloutfit 3: sweater weather

Op een koudere dag in de zomer kun je een oversized sweater combineren met een makkelijke short. Kies net zoals Katrien voor ééntje in een knalkleur om je outfit meer power te geven. Met deze outfit ben je klaar om een hele nacht te dansen!

Wat draag je op een festival als het regent?

     

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG