How to style | De beste date outfits 2020

Door Samantha Hinterbrandner | Ads Disclosure | 3/02/2020 15:31
How to style | De beste date outfits 2020-824

Het maakt niet uit of het jullie eerste date is of dat jullie al forever samen zijn: als je op een date wordt gevraagd wil je er op je allerbest, -mooist en -leukst uitzien. Een date is een perfect excuus om je haar extra in de krul te zetten, nog even de make-up tutorials op YouTube opnieuw te bekijken en eindelijk je nieuwe hakken te dragen.

Het kan ook zenuwslopend zijn om op een date te gaan, vooral als het een verrassing is waarbij je niet precies weet wat je gaat doen. De belangrijkste vraag die bij elk meisje opkomt bij het plannen van een date is: "Maar wat doe ik aan?".

Maak je maar geen zorgen! Vandaag laat ik je 5 date outfits zien voor de meest voorkomende afspraakjes. Voel je vrij om geheel je eigen twist eraan te geven en ze te gebruiken als inspiratie.

5 date outfits 

  • Fancy diner outfits

Uiteten gaan is de meest klassieke date die je maar kunt bedenken. Het is makkelijk en geeft je de mogelijkheid om te praten en iemand beter te leren kennen. Ken je elkaar al langer, dan kun je samen verdwalen in diepe gesprekken over het universum en waarom jij zo dol bent op oesters en je date niet. Het vinden van de perfecte outfit voor een date zoals deze kan echter een uitdaging zijn - je wilt niet te chic of te underdressed zijn.

De beste optie waarmee je nooit fout kunt gaan is een zwarte jumpsuit. Dit is een stijlvolle keuze die je met een paar killer heels helemaal compleet maakt! Zo lijkt het nooit alsof je uren voor de kast hebt gestaan omdat je gewoonweg geen keuze kon maken tussen verschillende combinaties (niemand hoeft te weten dat je alsnog 18 andere outfits hebt aangehad voordat je toch eindigde met je eerste keuze).

  • De koffie date

Koffie dates zijn geweldig omdat ze super casual en laagdrempelig zijn. Het is een perfecte locatie om te zien hoe iemand in zijn dagelijkse leven is - hoe zij zich kleden in het dagelijkse leven, hoe ze hun koffie drinken en hoe ze reageren als het personeel per ongeluk koffie omgooit. Dit betekent dat als het eerste afspraakje niet helemaal gaat zoals je wilt of je date heeft als hobby navelpluisjes verzamelen, je gemakkelijker je koffie als to go kan vragen en de date vaarwel kan zeggen nadat je beste vriend(in) je 'in nood' heeft gebeld.

Is de date tot nu toe hartstikke geslaagd, dan opent dit ook de mogelijkheid om iets anders te doen na het drinken van een lekker kopje koffie.

De beste outfit voor een koffie date is iets casual en trendy. Een spijkerbroek met hoge taille is altijd een goed idee, gecombineerd met een T-shirtvest en cowboy boots

  • De sportieve date

Iemand die je vraagt om te sporten is misschien niet meteen iemand waarmee je je eerste date wilt spenderen. Maar als je de persoon al wat langer kent en jullie hebben er al een aantal dates op zitten, kan een sportief afspraakje echt leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een teamspel zoals voetbal of basketbal. Maar ook badminton of tennis zijn een leuke optie. Niet de gelukkigste persoon als je zoveel moet bewegen? Een stuk wandelen over het strand of door de duinen is ook perfect voor een date.

Met een date als deze wil je niet die persoon zijn die beperkt is omdat ze de verkeerde broek draagt. Daarom is het belangrijk om kleding te dragen waarin je je vrij en flexibel kunt bewegen.

Een sportlegging samen met een sporttopsportvest en sneakers zijn de ideale combinatie voor deze actieve date!

  • De casual date

Een informele activiteit varieert van een dagje op de kermis, een wandeling in de stad tot fietsen in het park. Het maakt niet uit welke activiteit je gaat doen met je date, je wilt er stijlvol, classy en aantrekkelijk uitzien. De beste optie voor een date zoals deze is een skinny jeans met een gebreide trui erop, gecombineerd met toffe sneakers en een leren jasje.

Aangezien het in februari nog steeds erg koud kan zijn kun je het leren jasje natuurlijk ook omruilen voor een trendy, wollen jas. Ben je erg into the details? Ga dan uit je dak met te gekke accessoires zoals oorbellen en een beanie!

  • De bioscoop date

Film dates zijn niet meteen de soort afspraakjes die ik als eerste of tweede date zou doen. Je kunt niet met elkaar praten, je ziet elkaar amper en het enige wat je op dat moment samen deelt is een bak met popcorn. Als je al een aantal jaar met elkaar samen bent dan is dit echter wél een leuke date (soms is het ook wel eens fijn om niet met elkaar te hoeven praten ;))

Dus als het een bioscoop date is geworden, dan wil je er alsnog op en top uitzien, ook al zie je elkaar niet echt tijdens de film. De beste manier om dit te doen is door een trendy en toch comfortabele outfit te dragen. Een joggingbroek en een casual T-shirt met een leren jack is bijvoorbeeld een match made in heaven voor als je lang op één stoel moet zitten. Maak het af met een paar stoere biker boots en een rugzak (om je eigen snacks mee te nemen) et voilà!

En ben je al date ready? Laat je dan vooral inspireren door deze date outfits en zorg ervoor dat je soulmate of first date zijn of haar ogen niet van jou af kunt houden!

Liefs SamanthaSamantha Hinterbrandner
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG