How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven

Door Samantha Hinterbrandner | Ads Disclosure | 10/02/2020 16:25
How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven-832

Iedereen heeft wel dat ene kledingstuk of accessoire dat wanneer ze die dragen en in de spiegel kijken, ze dan zeggen - yes, I love me! Wanneer je er goed uitziet en je goed voelt in je outfits, zul je zelfvertrouwen krijgen met die gelukkige, zelfverzekerde gloed waar we allemaal zo naar hunkeren.

Nu is het vinden van dat perfecte item niet altijd gemakkelijk, maar als je het hebt gevonden, dan weet je het meteen. Het zit als gegoten en wanneer je het aantrekt, heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Misschien weet je al meteen over welk fashion item ik het heb, maar misschien ook niet. Wees niet getreurd als je nog niet hét item in je kledingkast hebt liggen! Het perfecte item voor jou wacht dan nog op je.

Ik sprak vier van onze fashion lovers van Kleding.nl om erachter te komen in welk kledingstuk of accessoire zij zich het beste voelen. Ontdek wat hun zelfvertrouwen geeft en hoe zij dit behouden.

How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven-832

Statement oorbellen

Annabel

Wat is jouw item?
 
"Grote, stoere, statement oorbellen."
 
Waarom voel jij je hier het beste in?
 
"Ok, ik heb geen wetenschappelijk bewijs, maar ik geloof echt dat grote oorbellen een transformerende kracht hebben. Als een geheim wapen dat helemaal niet echt geheim is, gebruik ik deze bad boys om mijn outfits wat pit te geven. Het is mijn manier om het gevoel te hebben dat ik een fearless mode keuze heb gemaakt. Maar ook omdat ik vaak als een zachtaardig ietwat verlegen persoon wordt gezien, heb ik het gevoel dat ze me meer een zelfverzekerde houding geven; alsof ik de wereld kan verslaan. Als ik minder fearless wakker word en mij meer voel alsof ik liever nog 5 uur had willen snoozen, trek ik een T-shirt en jeans aan, kijk ik in de spiegel en denk "meh". Maar dan doe ik een paar grote, kleurrijke compliment-uitnodigende oorbellen in en mijn humeur is meteen opgeheven. Ik zei het toch, transformerende krachten."
 
De beste tip om je zelfverzekerd te voelen in je kleding?
 
"Vind je eigen niet-zo-geheime wapen en maak er jouw ding van. Het kan geen kwaad iets te herhalen waarvan je weet dat het werkt. Het kan een paar oorbellen zijn, misschien een krachtige blazer of een kleine truc met een sjaal in je haar, als je erachter komt waarom je je zeker voelt, blijf het gewoon doen, denk niet 'ok, dat was leuk, terug om je weer waardeloos te voelen!' "

How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven-832

Een tijdloos item

Christian

Wat is jouw item?
 
"Een klassieke jeansjas."
 
Waarom voel jij je er het beste in?
 
"Ik heb dit spijkerjasje al een paar jaar en it always got my back. Ik ben dol op de klassieke Rock & Roll-stijl en de wassing is super gemakkelijk te combineren met andere items in mijn kledingkast. De pasvorm is precies goed: een beetje nonchalant en oversized maar niet teveel. Ik kan hem overal dragen, of ik nu ga lunchen, naar een club, of naar kantoor ga; het zal nooit uit de mode raken. Daarbij geeft het me een goed gevoel omdat het stijlvol maar toch relaxed is. Het vinkt echt alle vakjes aan, dus ik kan het vaker dragen en ik voel mij eigenlijk elke dag wel zelfverzekerd."

De beste tip om je zelfverzekerd te voelen in je kleding?

"Ik zou zeggen, de sleutel is om een ​​tijdloos item te vinden dat bij je stijl past, je comfortabel voelt en je flatteert. Omdat het tijdloos is, hoeft je het niet te vervangen of te vergeten zodra de trends veranderen. Investeer in iets dat van goede kwaliteit is en zorg ervoor dat je echt van de pasvorm en stijl houdt. Als je eenmaal dat kledingstuk hebt, kun je eenvoudig een prachtige outfit maken rond iets klassieks zoals een spijkerjasje."

How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven-832

Vrolijke trui

Pauline

Wat is jouw item?

"Mijn vrolijke roze trui."

Waarom voel jij je er het beste in?

"Ik draag altijd zwart, grijs of donkerblauw in de winter, maar dit seizoen wilde ik meer kleuren in mijn dagelijkse outfits brengen. Toen ik deze trui zag en aandeed, voelde ik me er meteen goed in. De kleur is tegelijkertijd helder en warm - dus zelfs als ik me op sommige dagen niet 100% voel, is het alsof de trui het ontbrekende deel van mij compenseert. Bovendien krijg ik zoveel complimenten als ik deze trui draag! Uiteindelijk is dit kledingstuk voor mij een bron van vertrouwen geworden omdat het niet alleen mijn outfit er beter uit laat zien, maar ook mijn stemming verbetert."

De beste tip om je zelfverzekerd te voelen in je kleding?

"Mijn tip voor vertrouwen in je kleding is om items te dragen waarin je je 100% comfortabel voelt en die bij je persoonlijkheid past. Het kan enige tijd duren om erachter te komen wat jouw persoonlijke stijl is en wat het beste bij je lichaam past, maar stap voor stap bouw je een garderobe met essentiële items waarmee je je stijl kunt bestempelen. Natuurlijk worden we allemaal beïnvloed door trends, maar mijn andere tip zou zijn dat het belangrijk is om de trends nooit volledig te volgen, maar geïnspireerd te raken en aan te passen aan wat je een goed gevoel geeft."

How to style | Fashion items die ons zelfvertrouwen geven-832

Gepantserde jas

Melvin

Wat is jouw item?

"Ik draag een tweed jas van Arket."

Waarom voel je je er het beste in?

"Mode is er altijd voor mij geweest. Ik had een beetje overgewicht toen ik opgroeide en ik erken dat ik niet per se een gezonde levensstijl leidde door teveel te eten en het weigeren om te sporten. Ik hield ervan verschillende jassen te dragen omdat ze het schild waren om mijn lichaam te verbergen. Na verloop van tijd, met behulp van een gezondere levensstijl en heroverweging van wat mode echt voor mij betekende, realiseerde ik me dat jassen geen schild waren waar ik me achter moest verbergen, maar een pantser dat mijn fashion statement sterker maakte en daarbij ook mijn persoonlijkheid. De jas is de laatste laag van een outfit en het is belangrijk dat de pasvorm je look en figuur aanvult en je outfit verhoogt in plaats van de waarde van je stijl verlaagt. Het leven is een uitdaging en je bent een krijger, dus je kunt beter je beste pantser dragen."

De beste tip om je zelfverzekerd te voelen in je kleding?

"Weet wat je pasvorm is vóór alles. Veel mannen vergeten het feit dat de juiste maat je look kan maken of breken. Zodra je weet wat goed bij je past, kun je beginnen met experimenteren met stijlen en trends. Zodra je in de spiegel naar jezelf kijkt, weet je dat wat je draagt ​​er geweldig uitziet, en weet je hoe? Kijk naar die glimlach op je gezicht!"

Nu is het aan jou om uit te gaan en je perfecte kleding item te vinden dat je zelfvertrouwen geeft! Gebruik het advies van onze fashion lovers en je bent op het juiste pad. Succes in zelfvertrouwen gegarandeerd!

Liefs SamanthaSamantha Hinterbrandner
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG