De gids naar het perfecte kerstcadeau

Door Nike Van den Buys | Gespot | Ads Disclosure | 27-11-18
kerstcadeau

Wie moet altijd op de allerlaatste moment nog een kerstcadeau kopen? Elk jaar loop je door die overvolle winkelstraat en denk je: "dat doe ik volgend jaar toch even anders". Want zeg eens eerlijk, echt goede cadeaus weet je last minute nooit te vinden. Maar waarom zou jezelf kwellen als je gewoon gemakkelijk online een kerstcadeau kunt kopen? Heb je geen idee waar te beginnen? Wij helpen je op weg om het perfecte kerstcadeau te vinden. Read on

Voor wie koop je een kerstcadeau? 

Vooraleer je aan je zoektocht begint, is het handig om een lijstje te maken. Voor wie moet je allemaal een kerstkado kopen? Want je koopt voor je lief een ander cadeau dan voor je tante of grootmoeder. Verder speelt ook de persoonlijkheid en stijl van de persoon voor wie je een cadeau koopt een rol. Houdt hij/zij van elegante dingen of zijn/ haar stijl eerder alternatief te noemen? Naast materiële dingen kan het ook leuk zijn om iets te kopen om samen te doen. Denk bijvoorbeeld aan een concert van iemand zijn favoriete groep. Of een theater of operavoorstelling. Hier moet je natuurlijk eveneens rekening houden met iemand zijn smaak en interesses. 

Een kerstcadeau voor haar

Op zoek naar een kerstcadeau voor de persoon waar je het meest van houdt? Dan mag het misschien wel wat meer zijn. Is zij een persoon die van mode houdt? Wat denk je dan van een leuk t-shirt of een riem van een duurder merk? Denk bijvoorbeeld aan een Gucci-riem. Zulke items koop je niet makkelijk voor jezelf, maar deze zijn wel heel leuk zijn om te krijgen. Misschien geen voor de hand liggend cadeau zijn sneakers. Wie wil er nu geen paar nieuwe sneakers krijgen? Natuurlijk moet je wel even een mooi paar sneakers kopen. Kies liefst ook voor een nieuw model. Wil je op safe spelen? Ga dan ook voor een paar in een neutrale kleur zoals grijze, zwarte of witte sneakers. Verder scoren merken zoals Puma, Adidas, Nike en Fila  goed. Minder origineel, maar wel altijd goed zit je met parfum en juwelen. 

Een kerstcadeau voor hem

Natuurlijk zijn vrouwen en mannen niet met dezelfde items blij, maar eigenlijk geldt hier een beetje dezelfde regel. Koop voor hem sneakers, een tof t-shirt of een vette sweater en hij zal blij zijn. Is hij het alternatieve type? Dan kun je 'em ook een leuke pet of beanie kopen. Of een rugzak of regenjas van een leuk merk. Is jouw man eerder klassiek? Leg dan een mooi hemd of horloge onder de kerstboom. 

Een cadeau voor je moeder, tante of grootmoeder 

Voor je moeder, tante of grootmoeder kun je misschien een leuke handtas, sjaal of juweel kopen. Of een lippenstift van een merk als Chanel. Bijna elke vrouw is blij met een Chanel-lippenstift. Ik zet hieronder mijn favo cadeautjes op een rij voor deze vrouwen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG