Zo vieren wij Internationale Vrouwendag!

Door Nina van Boxtel | Nieuws | 07-03-19
Zo vieren wij Internationale Vrouwendag!

Vandaag is dé dag om alle vrouwen in de wereld in het zonnetje te zetten! Het is namelijk Internationale Vrouwendag. Het moment om onszelf eens extra in de watten te leggen. En hoe kunnen wij vrouwen dit nou beter doen dan met een aantal nieuwe fashion items? 

Internationale Vrouwendag met Hunkemöller

Een dag als vandaag moet gevierd worden! Een op en top outfit kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Van mooi gelakte nagels tot aan de perfecte accessoires. Wat er, als ik voor mezelf mag spreken, wel eens bij inschiet is een mooie lingerie set. Het hoort bij je outfit, maar er investeren doen we minder vaak. Zonde eigenlijk - je vrouwelijk voelen aan het begin van de dag begint immers bij een mooie lingerie set. Daarom willen wij er samen met Hunkemöller voor zorgen dat jij je tijdens deze dag nog vrouwelijker voelt!

20% korting bij Hunkemöller 

Om jou te laten stralen geeft Hunkemöller jou en alle andere vrouwen op de wereld 20% extra korting op de gehele collectie! Van een sexy maar vrouwelijke lingerie setje tot aan een overheerlijke pyjama tijdens je favoriete Netflix Serie. En als dat je nog niet over de streep heeft gehaald, geeft Hunkemöller gratis verzending op je bestelling bij een besteding boven de €20,-. Who run the world? GIRLS!

 

Ga jij jezelf ook eens extra in de watten leggen tijdens deze dag?

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG