Noorsetrui: onze favorieten van verschillende shops en merken

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 3/12/2018 17:08
Noorsetrui: onze top picks van verschillende shops en merken

Noorsetruien zijn misschien wel de gezelligste truien voor de winter.Een Noorse trui kun je dragen als een kersttrui, al kun je deze truien ook perfect de rest van de winter aan. Deze truien stralen een huiselijke vibe uit en zijn zo heerlijk warm dat je ze niet meer uit wil doen. Als je handig bent, kun je de Noorse trui zelf breien. Breng jij de winteravonden binnenhuis liever al netflixend dan breiend door? Dan kun je deze truien hier kopen. Je vindt Noorse truien zowel voor dames als heren en in verschillende prijsklassen. Vergelijk onze top picks en kies één uit naar jouw smaak en budget. 

Noorse truien voor hem 

Noorse sweaters voor hem ogen mannelijk en zijn tegelijk fashionable. De perfecte outfit met de Noorse trui verkrijg je met een jeansbroek en een paar boots. Een heerlijke outfit om op een winterse citytrip te gaan, een boswandeling te maken of gewoon voor binnen in huis. 

Outfit Noorse sweater heren

Noorse truien voor haar

Ook voor dames is een Noorse trui een goede keuze. Draag de noorsetruien met kerst of bijvoorbeeld om op skivakantie te gaan. Je kunt de trui met Noors patroon het makkelijkst met een jeansbroek en enkellaarsjes dragen. Wil je jouw outfit een feestelijkere uitstraling geven? Kies dan voor een rok en pumps

Noorse trui outfit dames

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG