Dit is de nieuwe collectie van Levis

Door Nike Van den Buys | Reviews | 24-09-18
Dit is de nieuwe collectie van Levis

Levis is ongetwijfeld mijn favoriete jeansmerk. Ik vind het fantastisch dat je deze jeansbroeken jaren kunt dragen zonder dat deze verslijten. Verder is de pasvorm geweldig. En in geen enkele jeansbroek heb je een betere kont =). Daarbij komt dat het labeltje achteraan classy staat, maar dat is misschien persoonlijk. Ben jij ook zo een Levis- fan? Dan ben je waarschijnlijk even benieuwd als ik naar de nieuwe Levis- collectie 2018. Ik nam deze voor je onder de loep en selecteerde mijn favorieten. Kijk mee!

Levis 2018

Het is het jaar van de hoge taille jeans en die vind je bijgevolg ook bij Levis in de collectie terug. De 701 jeans van Levi's is zo ééntje en daarvan kun je zowel de zwarte jeans als de blauwe jeans kopen. Daarnaast is de Mom jeans ook enorm populair dit seizoen, dus met dit model ben je ook helemaal mee met de jeanstrend. Liever een jeansjas? Koop dan voor de herfst een Levis jas met pels. Die kun je zowel met een culotte als met een jeansbroek dragen. Welke van deze jeanstrends is jouw favoriet? 

Levis klassiekers 

Levis heeft een paar vaste waarden en daarmee kun je eigenlijk nooit een miskoop doen. De Levis 501 is zo een model. Het originele model werd in 1873! op de markt gebracht. Marilyn Monroe was één van de eerste sterren die dit jeansmodel droeg in film River of No Return. Sindsdien is de 501 Levi's jeans door talloze iconen gedragen zoals James Dean, Kurt Cobain, Kanye West en Beyoncé. Ondertussen is deze klassieker al in een aantal keer heruitgebracht en de meest recente exemplaren vind je hier. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG