31x pretty galakleedjes onder de €60

Door Demi van der Spek | Sales | 11-03-19
galakledij

Hooooooplaaaa het aftellen is begonnen. Ben jij de laatste maand middelbare school of unief ingegaan? Feest. En dat mag je letterlijk nemen, want binnenkort staat jou dan een proclamatie of galabal te wachten. Natuurlijk wil je er dan op je best uitzien. Afstuderen doe je namelijk niet elke dag en dat moment wordt veelvuldig op de gevoelige plaat vastgelegd. Daarnaast deel je dat moment ook veelvuldig op Instagram, Snapchat of Facebook. Daarom heb je absoluut een mooi galakleed nodig, oftewel een gala jurk. Verder is het ook heel erg belangrijk dat jij in deze jurk lekker kan dansen. Comfort is dus ook een pré. 

Vast een een budget?

Wil je toch niet te diep in de buidel tasten? Dat hoeft niet. Voor mijn afstudeerfeest kocht ik een goedkoop galakleed van €50 en iedereen vroeg mij van welke designer dat kwam. Die vraag wil jij toch ook krijgen? Wel, ik ga je helpen. Vind hieronder mijn keuze aan goedkope, maar classy galakleding.

31x pretty galakleedjes onder de €60

Goedkope galakledij 

Wie aan een galakledij denkt, heeft automatisch een lange avondjurk in gedachten. Voor een galabal hoeft het echter allemaal niet zo overdreven chique te zijn. Je wilt gewoon kunnen feesten en er leuk uitzien. Al is het niet te bedoeling dat je eender welk zomerjurkje aantrekt. Je wil namelijk wel laten zien dat je je best hebt gedaan. Dat gaat ook op bij een proclamatie. Gelukkig hebben online winkels zoals Vero Moda, Vila, Lesara en H&M mooie galakleedjes voor een peulschil. Zorg er wel voor dat jouw feestjurkje iets extra heeft. Voor een feest kies ik vaak voor kant, satijn of een leuk detail zoals ruches, off-shoulder of een strik. Dat maakt je outfit toch wat meer BAM. Kies je toch voor een simpele avondjurk? Steek dan meer moeite in je accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende clutch of oorbellen. Alles om je gala-outfit helemaal af te maken, vind je hieronder. 

Accessoires galabal

Een leuk galajurkje moet je natuurlijk een beetje aankleden. Dat doe je met gepaste schoenen, een clutch en passende juwelen. Deze items zijn er voor gemaakt om de puntjes op de "i" te zetten. Investeren in één van deze items kan geen kwaad aangezien je deze vaker, dan alleen deze avond, zal dragen. Dit zijn mijn seizoensfavorieten: 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG