Jouw favoriete zomerjurken, shop je nu met korting

Door Nike Van den Buys | Sales | 28-06-18
Jouw favoriete zomerjurken, shop je nu met korting

Het is volop aan het zomeren. Met temperaturen tot 30° voelt het haast alsof we in het zuiden wonen. Ons hoor je niet klagen hoor, al heb je voor deze 'atypische' Belgische zomer aangepaste kleding nodig. Vooral leuke zomerjurken zijn onmisbaar. Of je nu gaat terrassen of werken, met een kleurrijke zomerjurk sla je de plank nooit mis. Zeker niet als je die met korting kunt kopen. Mijn favoriete adresje voor zomerjurken met korting? Dat is CKS, want hier vind je jurken die zomer uitschreeuwen. 

Zomerjurken kortingsfestijn 

De look du saison is zonder twijfel de geprinte jurk in combinatie met een rieten tas en platform espadrilles. Ik ben net terug van vakantie en zag die vakantie-look overal. In eigen land zijn de jurken met print eveneens geliefd. Wil jij ook zo één? Ik selecteerde hieronder mijn favoriete zomerjurken en koos er gelijk enkele zomerse accessoires bij. Zo val je niet uit de toon tijdens je vakantie in Italië, Spanje, Bali of een andere warme bestemming. 

Zomeraccessoires om jouw outfit summer proof te maken

Casual zomerjurken

Wil je tijdens je vakantie naar het strand of een uitstapje maken? Dan wil je vooral een jurk die makkelijk zit. Zulke casual jurken kun je ook bij CKS in de solden scoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende exemplaren? Deze zijn perfect voor een citytrip of zomervakantie.  

Zomerjurken die jouw taille accentueren 

Op zoek naar een jurk waarin jouw lichaam erg vrouwelijk lijkt? Kies dan voor een jurk met een riem in de taille. Hiermee creëer jij het perfecte zandloperfiguur. Combineer deze jurk met sandaaltjes, pumps of meer casual met een paar sneakers. Deze prachtige jurken vind je eveneens bij CKS in de solden. 

Bekijk hier alle kortingen van CKS

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG