Deze schoenen sale is perfect om 2019 in te zetten

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 4/01/2019 11:17
Vind de perfecte schoen met discount

Nieuw jaar, nieuwe jij! Heb jij het voornemen om in 2019 aan jezelf te werken en je beste beentje voor te zetten? Zorg ervoor dat je die stap in de goede richting zet op een paar mooie schoenen. Dat hoeft je niet eens veel te kosten, want bij Van Arendonk vind je nu prachtige schoenen in de wintersolden. Denk aan kwalitatieve enkellaarsjes en hedendaagse sneakers waar je nog heel lang van zult genieten. Wandel het nieuwe jaar in met stijl met een paar schoenen van Van Arendonk. Ik dook in de koopjes en verzamelde hieronder mijn favoriete schoenen uit de sale. Kijk mee! 

Het mooiste uit de schoenen SOLDEN 2019

Tijdens de solden is het belangrijk om niet voor té trendgevoelige schoenen te gaan. Die kunnen namelijk meteen weer uit de mode zijn. Sommige trendgevoelige schoenen kun je echter wél in de sale kopen. Denk bijvoorbeeld aan chunky sneakers, want die blijven dit jaar in het trendbeeld zitten. Of koop een paar mooie laarzen, altijd goed. 

Sneakers met korting 

Hou je van sneakers? Dan mag een paar chunky of dad sneakers niet in je kledingkast ontbreken. 2018 was het jaar van de grove sneakers en ook edit jaar blijft die enorm populair. Adidas bracht afgelopen jaar een paar bangelijke sneakersmodellen uit. Maar ook andere merken sprongen mee op de dad-sneaker-kar. Bij Van Arendonk kun je deze leuke sneakers nu in de sale kopen. 

Laarzen met korting voor haar

Liever een paar laarzen? Ook die kun je nu met een flinke discount kopen. Kies bijvoorbeeld voor een paar cowboylaarsjes. Die draag je nu met een skinny jeans en sweater. In de zomer draag je deze boots verder met een jurkje op de festivalweide. Wie liever een eleganter paar wil, kan opteren voor een paar sock boots of enkellaarzen met kittenheel. Ook die vind je bij Van Arendonk in de sale. 

Laarzen met korting voor hem

Voor heren heeft Van Arendonk eveneens allerlei mooie laarzen in de aanbieding. Vooral de chelsea boots kunnen ons bekoren. Die staan prachtig onder een donkere skinny jeans. Daarnaast vind je ook veterlaarzen (helemaal van nu) en klassiekere laarzen in de sale. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG