Inspiratie: vind hier de mooiste camel coat outfit

Door Lena Steffen | Styles | Ads Disclosure | 03-10-18
Inspiratie: vind de mooiste camel coat outfit

De camel coat is een jas die nooit uit de mode raakt. Vergeet animal prints en fake fur jassen als je liever een winterjas wilt kopen waaraan je jarenlang plezier beleeft. Al is het hierbij belangrijk dat je investeert in mooie kwaliteit en een tijdloze snit. Maar hoe draag je de camel coat? Deze bruine winterjas is moeilijker te combineren dan een simpele grijze of zwarte jas. Dit seizoen zien we echter volop bruin, nudes en winter wit in de kledingcollecties en die kleuren komen tezamen met een camel coat helemaal tot zijn recht. Reden genoeg dus om in een camel coat te investeren. Ik stelde voor jou 3 x een camel coat outfit samen en selecteerde eveneens een video waarin je meer looks vindt. Kijk mee! 

Inspiratie: vind de mooiste camel coat outfit

3 x een camel coat outfit voor de herfst en winter 

De camel jas flatteert iedereen. Of je nu bruin, blond of rood haar hebt, een donkere of lichte huid hebt, met de camel coat zie je er altijd elegant uit. Als je 'em op de juiste manier combineert natuurlijk. Ik stelde enkele camel coat outfits samen waarmee jij dit najaar scoort. 

 

1. In de mix met zwart 

Lichte kleuren zijn dit seizoen in opmars, maar dat wil niet zeggen dat je zwart uit je garderobe moet bannen. Meer zelfs, zwarte kleding blijft een must voor de herfst en winter. Van kop-tot-teen in zwart gehuld is classy, maar kan ook een beetje gothic lijken. Met een camel coat breng je contrast en licht in je outfit. Ik laat het je zien met onderstaande look. 

2. Met chunky sneakers 

Dad sneakers: you love them or you hate them. Maar wat je er ook van vindt, dad sneakers of chunky sneakers gaan dit seizoen nergens naartoe. Meer zelfs, grove sneakers worden nog populairder. Heb jij een paar van die dames sneakers in de kast staan? Mooi, combineer deze dan met je geliefkoosde camel coat, want die twee items passen heel goed samen. 

Inspiratie: vind de mooiste camel coat outfit

3. Makkelijk met een jeansbroek 

Wil je een camel coat outfit die je makkelijk elke dag kunt dragen. Kies dan voor een jeansbroek, coltrui en dames enkellaarsjes. Simpel, maar een look die altijd werkt. 

Camel coat oufit

Hoe combineer je de camel coat nog? 

Bekijk de video hieronder voor meerinspirerende outfits met de camel coat. 

De leukste camel coats van het seizoen

Vind jij deze jas ook geweldig? Ik verzamelde hieronder mijn favoriete exemplaren. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG