De mooiste linnen kleding die je nu kunt vinden

Door Nike Van den Buys | Styles | 09-07-18
dames kleding linnen

De temperaturen swingen de pan uit. De zomers in België zijn niet meer wat ze geweest zijn. Mij hoor je niet klagen, hoor. Alleen is het soms echt warm. Zeker buitenshuis. Soms weet ik echt niet wat ik moet aantrekken. Zelfs een zomerjurkje is te warm en je kunt toch moeilijk in je bikini of een kort jeansshortje naar het werk. Gelukkig bestaat er zoiets als linnen kleding. Deze stof voelt licht aan, ademt en is daarom de perfecte keuze voor warme zomerdagen. Wil jij mooie linnen dameskleding vinden? Lees dan vooral even  verder. 

Linnen dameskleding voor de zomer 

Mijn favoriete linnen items zijn zonder twijfel de linnen jurk en de linnen broek. Die kun je zo leuk combineren. De look voor de zomer is namelijk heel laid back en comfortabel. Ga dus gerust voor espadrilles of comfortabele slippers, een rieten tas en combineer die met een linnen zomerjurk. Of kies voor een linnen chino en combineer die met een rode top of wit t-shirtIk ging op zoek naar de top keuze voor dit seizoen en laat je ook enkele zomer outfits zien. 

Linnen zomerjurken in 2018

Deze zomer zijn jurken met knoopjes vooraan of wikkeljurken enorm populair. Als je voor zo een jurk in linnen kiest, maak je dus gegarandeerd een goede keuze. Maar ook met één van volgende modellen scoor je dit seizoen. 

Outfit linnen jurk 

Linnen jurk outfit

De leukste linnen broeken

Liever een linnen broek? Ook die zijn erg populair dit seizoen. Draag deze bijvoorbeeld met sandalen en een kleurrijke t-shirt of een top. Ik laat het je hieronder zien. 

Outfit linnen broek 

Linnen broek combineren

Linnen shorts 

Liever een korte broek? Dat  is natuurlijk nog koeler. Ik verzamelde mijn favorieten hieronder. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG