De vijf beste schoenen voor de zomer

Door Ecem Doğan | Styles | 09-07-18
witte sneakers dames

Zomerschoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Geen makkelijke keuze. Toen ik vanmorgen naar het werk wandelde, dacht ik bij mezelf 'welke schoenen draag ik nu het liefst' en ik besloot mijn keuze met jullie te delen. Hieronder vind je mijn vijf favoriete schoenen voor de zomer.

  • Loafer schoenen

Welke instappers zijn het mooist? Of is mocassins het correcte woord? Ik denk dat loafers de meest correcte term is aangezien mocassins toch net wat anders zijn. Loafers zijn geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt deze in het dagdagelijkse leven dragen, maar ook op kantoor. Deze schoenen zijn mooi, comfortabel en ze passen onder bijna elke outfit.

  • Loafer slippers 

Onder de modellen die ik hierboven aanhaalde, zijn schoenen die het midden houden tussen slippers & loafers zijn mijn favoriete model. Ik dacht nooit dat home-achtige slippers buitenshuis zou dragen, maar hé zo zit mode nu eenmaal in elkaar. Vind je ook niet dat deze loafers enorm classy ogen al zijn het geen schoenen in de strikte definite van het woord? 

Loafer slippers
  • Witte sneakers 

Witte sneakers zijn ongetwijfeld mijn favoriete zomerschoenen. Ik vind ze het leukst bij een jeans en shirt,maar eigenlijk kun je ze bij alles dragen.  Deze adidas- sneakers kocht ik afgelopen zomer en pasten wondermooi bij mijn polkadot jurk in Copenhagen. Jammer genoeg raakte ik ze kwijt tijdens die trip, maar ik heb twee modellen in mijn hoofd om ze te vervangen. Ik voeg deze hieronder toe.

Adidas sneakers dames
  • Slippers met hak 

Ben je op zoek naar een paar slippers, maar wat eleganter? Dan kun je gaan voor een paar slippers met een kleine hak. Volgens mij ze prachtig en stylish. Uit de verschillende kleuren en modellen koos ik deze op Fashiola vorig jaar. Deze foto dateert van mijn vakantie vorig jaar en zelfs na een hele dag stappen voelde ze nog steeds comfortabel aan. Ik vraag me af of jullie deze slippers leuk vinden, want ik denk dat het een type schoen is waarvan je houdt of niet. Ik vond enkele vergelijkbare modellen en voegde ze hieronder toe. 

Muiltjes met hak
  • Sandalen met hak

Tot slot wil ik het over sandalen met hak hebben. Mijn favoriet model heeft een dikke hak en enkel bandje. Deze zijn zowel comfortabel and super stylish. Voor de zomer koos ik een wit paar. Deze draag ik om 's avonds weg te gaan. Als ik 's avonds op stap ga, wil ik net een tikkeltje chiquer voor de dag komen. Ze staan prachtig met een mom jeans en rokjes. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar denk dat de combinatie met een maxi-jurk eveneens prachtig is. 

Witte sandalen met hak
Liefs EcemEcem Doğan
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG