Drie manieren om jouw Fila t-shirt te combineren

Door Nike Van den Buys | Styles | 15-02-18
Drie manieren om jouw Fila t-shirt te combineren

Fila is een merk dat al even meegaat. De broertjes Fila startten namelijk al in 1911 hun bedrijf. Fila bestaat dus ondertussen al meer dan een eeuw! Wist je trouwens dat Fila oorspronkelijk een lingeriemerk was? Bij de lingerie van Fila kan ik me weinig voorstellen, want voor mij is Fila het ultieme jaren '90 old school brand. Wanneer ik aan de jaren '90 denk, zie ik vooral de giga logo t-shirts en sweaters voor mij. Maar nu is de logo trend is back in business, want het Fila t shirt en de Fila sweater zijn de must have items van 2018. Laat daarom snel een Fila t shirt in je winkelmandje belanden en go loco, euhm logo

3x outfits met het Fila t-shirt 

Wil je een Fila t-shirt kopen of heb je er één gekocht? Ik laat je in deze blog zien hoe je het Fila t shirt kunt combineren. Nu hoor ik je denken: 'wat is er in godsnaam moeilijk aan een t-shirt combineren'. En daar heb je helemaal gelijk in. Het Fila t-shirt combineren is peace of cake, maar ik laat je graag enkele leuke outfits met het Fila t-shirt ter inspiratie zien. 

Drie manieren om jouw Fila t-shirt te combineren

1. De Kendall Jenner look 
Kendall Jenner is er altijd als de kippen bij om nieuwe trend uit te proberen en zij was dan ook één van de eerste A-listers die het Fila t-shirt droeg. De Kendall Jenner Fila look bestaat uit een zwart Fila dames t-shirt gecombineerd met een leren broek, een jeansjas & bikerboots dames in het wit.  

Kendall Jenner outfit 2018

2. Logo + logo 

Natuurlijk kun je het Fila t shirt ook met een jeansbroek combineren. Ik heb hier gekozen voor een mom-jeans en combineer die met een rode cardigan en platform sneakers. Ben je niet zo voor cardigans? Dan zou je ook een leren jasje kunnen kiezen dat je over je schouders laat bungelen. Tot slot breng ik het logo van Fila t-shirt terug in deze outfit met een logo sjaaltje. Dat kun je bijvoorbeeld aan je handtas knopen. 

Fila t -shirt outfit

3. Full on sporty 

Heb je een sportieve stijl? Dan kun je voor een volledige outfit van Fila kiezen. Of je Fila t-shirt combineren met track pants en Fila sneakers

      

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG