Zo vind je de perfecte kerst outfit

Door Nike Van den Buys | Styles | Ads Disclosure | 24-09-18
kerst outfit

Kerstmis is voor mij één van de moeilijkste dagen om een leuke outfit te vinden. De jurken voor de feestdagen vind ik vaak over-the-top of net niet feestelijk genoeg. Elk jaar opnieuw begin ik lang op voorhand al uit te kijken naar een mooi kerstkleedje of een alternatieve kerst outfit. Ook dit jaar ging ik alvast eens kijken naar de nieuwe collectie kijk om te kijken wat de leukste items zijn om met Kerstmis 2018 te dragen. Met die feestelijke kledingstukken heb ik volgende outfits samengesteld. Zou jij deze kerst outfits dragen of hou je het toch liever op een gewoon kerstkleedje? Laat het ons in de comments hieronder weten. 

Welke outfit draag je met kerst? 

Wat de beste outfit is om met kerst te dragen hangt van wat de gewoonte in jouw familie is. Trekt iedereen zijn beste outfit uit de kast of is een jeansbroek aan de feesttafel niet heel ongewoon? Ook hoe jullie Kerstmis vieren is bepalend voor je kerst outfit. Maken jullie bijvoorbeeld elk jaar tezamen een winterwandeling? Dan laat je dat cocktailkleedje en die hoge hakken beter thuis. Voor activiteiten buitenshuis kun je bijvoorbeeld kiezen voor een feestelijke kersttrui. Blijven jullie allemaal gezellig rond de open haard zitten? Dan kun een chique feestjurk en hoge hakken dragen, maar bijvoorbeeld ook voor een gezellig outfit. Ik laat je hieronder enkele opties voor een kerst outfit zien. 

Optie 1: een kersttrui

Zelf koop ik elk jaar een kersttrui. Ik word gewoon blij van kersttruien. Voor naar een kerstmarkt of kantoor te gaan, draag ik deze gewoon met een jeansbroek. Voor een familiefeest zou ik er echter voor kiezen om een kersttrui op een meer volwassen manier te combineren. Draag je kersttrui bijvoorbeeld met een feestelijke rok of broek, zoals je hier ziet: 

Kersttrui combineren

Optie 2: de kerstjurk 

Met een feestelijke kerstjurk kun je eigenlijk nooit fout gaan. Tenzij je (schoon)familie van wandelen houdt en jij met kerst hoge hakken en een dunne feestjurk  draagt. Een jurk voor kerst mag iets extra hebben. Denk bijvoorbeeld aan glitter, fluweel, kant of ruches. Heb je toch een simpele jurk? Maak 'em dan feestelijk met een opvallende accessoires zoals een clutch en statement juwelen.  

Kerst jurken 2018

Optie 3: Sporty Christmas

Wil je echt eens wat anders en trek jij je weinig aan van de norm? Dan is deze sporty kerst outfit wat jij moet hebben. Dad sneakers en een legging voor kerst, het kan. Kies wel voor een glitter legging, een feestelijke clutch en vergeet geen juwelen te dragen. Je wilt namelijk wel aan je familie laten zien dat je moeite hebt gedaan. 

Alternatieve kerst outfit
Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG