Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Door Nike Van den Buys | Styles | 03-10-18
Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

In elke herengarderobe vind je jeansbroeken. Tenzij jij één van die zeldzame mannen bent die een afkeer voor denim heeft en daarom enkel stoffen broeken draagt. Vooral de skinny jeans is populair. Deze heren jeansbroek kun je heel makkelijk combineren. Daarnaast is de skinny jeans met zijn smalle pijpen enorm flatterend voor je figuur. Met dit type jeansbroek zet je smalle benen en een goed achterwerk in de verf. Kun je echter eender welke schoenen onder een heren skinny jeans dragen? Verrassend genoeg combineert de skinny jeans met enorm veel verschillende schoenen. Ik laat het je zien. 

Welke schoenen draag je onder een heren skinny jeans?

Tenzij je voor een super skinny kiest, dat is een skinny jeans die nog nauwer aansluit (type tweede huid) kun je makkelijk volgende schoenen onder je jeansbroek dragen.  

  • Heren sneakers: van Vans tot Converse-sneakers.
  • Boots: denk aan Timberlands & Chelsea boots. Chelsea boots kun je ook met een super skinny jeans combineren, grove leger laarzen passen hier minder mooi bij.
  • Loafers en brogues: wil je voor een klassieke look gaan? Kies dan voor loafers of brogues. Klassieke kostuumschoenen passen niet mooi bij een skinny jeans heren.
  • Hoge sneakers: wanneer je deze draagt, rol je de broekspijpen van je jeansbroek op.
Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Boots en een heren skinny jeans

Draag jij vaak zwarte skinny jeans en rock and roll t-shirts? Dan zijn stoere laarzen in combinatie met een skinny jeans op jouw lijf geschreven. Denk bijvoorbeeld aan Dr. Martens of Timberland boots. Wil je wel een stoere outfit, maar iets meer casual? Dan kun je kiezen voor chelsea heren boots of suede heren enkellaarzen.  

Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Skinny jeans en hoge sneakers 

Wil je jouw outfit extra pit geven? Draag je favoriete skinny jeans dan met een paar hoge sneakers. Stop je pijpen daarbij niet in je sneakers, want dan gaat het effect verloren. Opteer daarentegen voor een kortere heren skinny jeans of rol je broekspijpen op.  

Skinny jeans en sneakers 

Je kunt praktisch alle soorten heren sneakers bij een skinny jeans dragen. Let er echter wel op welke kleuren combineert. Niet alle soorten denim en sneakerkleuren passen even mooi bij elkaar. Door contrast in je outfit te brengen, scoor je echter altijd. Denk bijvoorbeeld aan een paar lichte sneakers en een zwarte jeans. Of een blauwe jeans met sneakers in een opvallend kleurtje. 

Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Skinny jeans en Converse 

Wil je een classy herenoutfit? Kies dan voor een zwarte skinny jeansbroek en combineer die met witte Chuck Taylors. Daarnaast vormt is de zwarte skinny ook een droompartner voor hoge Converse sneakers. Rol je pijpen op en draag er een jeanshemd, wit-t-shirt of ruiten hemd bij. Zwarte hoge Converse sneakers en een zwarte skinny heren jeans kun je ook tezamen dragen met een wit t-shirt en een trenchcoat. Heel elegant. 

Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Skinny jeans en loafers 

Wil je een formelere look. Dan kun je een skinny jeans tezamen met loafers of brogues dragen. Ik vind de echte nette veterschoenen met een skinny jeans niet de beste combinatie, maar uiteindelijk draag je wat je zelf mooi vindt. Loafers of brogues zitten tussen casual en chique in. Combineer je jeans verder met een hemd en een heren blazer en je kunt zelfs op een trouwfeest terecht. 

Welke schoenen draag je onder een skinny jeans voor heren

Skinny jeans combineren

Welke heren outfit je met de skinny jeans samenstelt, hangt af van je stijl en de soort broek. Zo zul je een super skinny jeans anders combineren, dan ééntje met net iets bredere pijpen. De super skinny is enorm flatterend voor je figuur, maar door zijn aanpassende vorm kun je 'em het best combineren met oversized bovenstukken. Daarnaast lenen destroyed skinny jeansbroeken zich eerder voor een casual stijl. Denk bijvoorbeeld aan een grunge stijl met stoere t-shirts en boot. Al kun je die stijlen natuurlijk ook met de basic skinny jeans bekomen. Wil je liever een formele look? Dan draag je een skinny jeans met hemd en geklede trui en gekleder jasje. 

Goedkope skinny jeans voor heren

Wil je een heren skinny jeans kopen, maar niet te veel uitgeven? Neem dan een kijkje tussen de producten hieronder. Ik selecteerde voor jou goedkope skinny heren jeans (onder de €30)?

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG