Welk jumpsuit past bij mijn figuur? Het perfecte ééndelig pak voor elke vrouw

Door Marielle Lubbers | Styles | 12-06-18
Welk jumpsuit past bij mijn figuur? Het perfecte ééndelig pak voor elke vrouw.

Jumpsuits, ze zijn zo mooi, zo onpraktisch en tegelijk zo makkelijk. Dit items is al niet meer weg te denken is in de kledingkast van vele vrouwen. Jumpsuits zijn zo elegant te combineren, cool en modern en ongelofelijk comfortabel. Iets minder praktisch als je naar het toilet moet, maar dat nemen we er graag bij. In 2017 kan dit fashionable kledingstuk al terugkijken op zo'n 100 jaar modegeschiedenis. In die tijd is het ontsprongen van een legeruniform naar een stylish trendstuk. Het mysterie van het juiste jumpsuit voor jouw figuur uit te kiezen, vertellen we je echter vandaag. 

Welk jumpsuit voor jouw figuur? 

Of je nu stevig gebouwd bent of net heel tenger, een O, A of Y-figuur hebt, voor iedere lichaamstype bestaat het perfecte jumpsuit. Dat exemplaar vinden is vanaf nu een koud kunstje, want met enkele tips & tricks, schijnen wij ons licht op de donkere shopping puzzel van het ééndelig pak. 

A-figuur of zandloper 

Smalle schouders, wijde heupen en een mooi achterwerk zijn de karakteristieken van het A-figuur. Vrouwen met dit figuurtype spelen hun mooiste troeven uit het jumpsuit te combineren met een riem of één met gecentreerde taille te kiezen. Jij kunt zeker een oversized jumpsuit hebben, zolang je het maar het accent op je taille legt met een riem of koord. Voor het geheel extra vrouwelijk te maken, kun je het bovenstuk zachtjes laten bloezen. 

O-figuur of appelfiguur 

In de regel hebben vrouwen met een O-figuur slanke benen, maar enkele ongewenste kilootjes aan de buikzone. Om een prachtig silhouette te creëren dat die zone verdoezelt, kunnen vrouwen met deze lichaamsbouw kiezen voor een ééndelig pak met lagere heup. Die zijn breder aan de buikzone zonder aan vrouwelijkheid in te boeten. 

H-figuur 

Wanneer jouw borst en heupen even breed zijn, maar je een smalle taille hebt, dan heb je een H-figuur. Vrouwen met deze lichaamsbouw zijn het mooist met recht uitgesneden jumpsuits en klassieke patronen. Onze tip: polka dots zijn hot dit seizoen! 

Kleine vrouwen 

We hebben het altijd geweten: kleine vrouwen kopen fashionable. Rechte modellen en oversized exemplaren zien er al snel te groot uit. Daarom zijn aanpassende jumpsuits het mooist bij kleine vrouwen. Kleine vrouwen kunnen zowel exemplaren met print hebben als simpele witte of zwarte jumpsuits. In combinatie met pumps of platform schoenen, kun je al snel enkele centimeters winnen. Tot slot staan playsuits  ook erg mooi bij kleine vrouwen. Die kun je ook in de winter dragen met een paar enkellaarzen en een panty. 

Grote vrouwen 

Wat jumpsuits betreft hebben grote vrouwen het juiste lot van de loterij getrokken. Zij kunnen namelijk jumpsuits in alle modellen, kleuren en patronen dragen. Voor elke dag, een feest of op kantoor, ben je groot, dan is het ééndelig pak voor jou altijd een goede keuze. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG