Suéde schoenen voor heren

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 25/03/2019 13:36
Suéde schoenen voor heren

Wat vrouwen met tassen hebben, hebben mannen vaak met schoenen. Vooral suède schoenen.

Deze schoenen met een heerlijke fijne stof zijn dan ook een must voor iedere schoenen collector. De schoen is in diverse kleuren verkrijgbaar en gaat ook nog eens super lang mee, mits je ze goed verzorgd uiteraard! Dus ben jij fan van een goed paar schoenen in het suède? Scroll dan snel verder!

Nette suède schoenen

Vele mannen willen graag goed voor de dag komen. Werk je bijvoorbeeld in een mooi kantoor en ga je regelmatig de deur uit voor zakelijk bezoek. Dan wil je toch ook dat je gehele outfit klopt? Van top tot teen. Een goed paar suède nette schoenen is in dat geval zeker een goede toevoeging voor je schoenen garderobe. Het grote voordeel is dat je deze schoenen ook makkelijk in je out-of-office uren kunt dragen onder een comfortabele jeans met een leuk t-shirt. Twee vliegen in één klap dus! ;)

Suéde schoenen voor heren

Suede chelsea boots

Laten we eerst even mededelen dat "mannen dragen geen boots" 'écht iets van vroeg eris. Mannen dragen zeker wel boots. En ik, als dame, laat je dan ook graag weten dat het dragen van suéde boots voor een man zelfs een tikkeltje sexy is. Pluspunt dus. En zeg nou zelf, deze boots zien er toch geweldig uit?! Makkelijk aan te trekken, geen veters en zo veel combinatie mogelijkheden met jouw garderobe. Zelfs als deze boots iets ouder worden zien ze er nog leuk uit. Nog net iets stoerder zelfs. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG