Designer outlet: hier doe je de beste deals

Door Nike Van den Buys | Tips & Tricks | 28-05-18
Designer outlet: hier doe je de beste deals

De vrouw waar ik het meest naar opkijk op het gebied van stijl is de moeder van een goede vriendin. Ze is begin zestig, journaliste en altijd waanzinnig goed gekleed. Vaak logeer ik bij haar wanneer ik in Amsterdam ben en soms gunt ze mij een blik in haar kledingkast. Daarin vind je de mooiste designer jurken, denk aan Vivienne Westwood, Essentiel, Dries Van Noten en Diana Von Furstenberg. Haar garderobe is de droom van elke werkende vrouw. Ik dacht op deze leeftijd nooit zulke merken te kunnen kopen, maar tijdens mijn laatste logeerpartijtje vertelde ze mijn geheim: designer outlet. Ze hecht namelijk weinig belang aan de laatste trends en de kwaliteit blijft hetzelfde, dus dan kun je net zo goed outlet kleding kopen, toch? En als die dan ook nog eens afgeprijsd is, kun je fantastisch goedkope designer kleding vinden. Haar laatste aanwinst was een prachtige plooirok van Kenzo en sinds ik die heb gezien, ben ik helemaal verknocht aan het outlet shoppen. Dit zijn de beste online adresjes om goedkope merkkleding te kopen.  

De beste online outlet designer shops 

  1. Yoox
  2. Farfetch
  3. Luisaviaroma 

Outlet winkelen bij Yoox 

Bij Yoox kun je echte deals doen. Hier vind je vaak tot 70% korting. Yoox is een echte outletwinkel, maar dan online. Bij deze shop vind je geweldige merken en designerkleding om u tegen te zeggen. Dit zijn mijn favoriete deals van het moment. 

Sale shoppen bij Farfetch

Ook bij Farfetch kun je het hele jaar door online uitstekende deals doen. In de outletsectie vind je de mooiste jurken, tops en schoenen. Mijn keuze vind je hieronder. 

De outlet-sectie van de Bijenkorf

Dichter bij huis (al maakt dat online niet zo veel verschil) vind je de designermode van de Bijenkorf. Bij deze webshop vind je vaak korting en op die manier kun je goedkoop merkkledij kopen. In het gamma vind je merken zoals Maje, Ted Baker en Isabel Marant. Ontdek de afprijzingen hier. 

Kortingen bij Luisaviaroma 

Louisaviaroma is een Italiaanse webshop. Wie aan Italiaanse mode denkt, denkt gelijk aan stijl en klasse. En deze shop stelt niet teleur. Hier vind je prachtige merken zoals Gucci, Balmain & Prada. Wanneer je zulke merken in de sale kunt kopen, is het feest. Zoals nu dus. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG