Zo draag je een mom jeans

Door Nike Van den Buys | Tips & Tricks | 24-09-18
Mom jeans outfit

De mom-jeans is wat mij betreft het aangenaamste jeansmodel. En niet alleen voor moeders. De jeans valt hoog in de taille waardoor een buikje helemaal verdoezeld wordt. Bovendien valt het de mom-jeans losjes aan de heupen waardoor de mom-jeans onwijs comfortabel zit. Wil je weten hoe je 'em combineert? Ik laat je hier drie zomerse outfits met de mom-jeans zien. 

De mom-jeans combineren 

De mom-jeans kun je zowel casual als chique dragen. Ik associeer deze jeansbroek vooral met de stijl van Franse vrouwen en draag 'em dan ook bij voorkeur met een blouse, streepjestop en pumps. Hieronder vind je drie verschillende mogelijkheden. Welke look vind jij het mooist? 

Outfit 1: jeans + blouse + sneakers 

Wil je de mom-jeans combineren met sneakers? Dan zou ik kiezen voor een cropped exemplaar en platformsneakers. Die zijn namelijk beiden on-trend dit seizoen. 

Outfit mom jeans

Outfit 2: jeans + blouse + pumps 

Voor deze outfit liet ik me inspireren door de look hierboven. Een rode streepjesblouse combineert perfect met de mom-jeans. Draag 'em in je broek als je slanker wil lijken. Met pumps erbij toon je dan weer langer. Ik vind roze pumps mooi passen in combinatie met een rode top, maar dat hangt volledig van je smaak af natuurlijk. 

Mom jeans combineren

Outfit 3: jeans + off-shouldertop + espadrilles 

Mag het voor jou meer casual zijn? Draag je dan een Levi's jeans  tezamen met een off-shoulder top, een heuptasje en espadrilles. Kortere tops werken beter in deze combinatie, aangezien de mom-jeans een hoge taille heeft . 

Mom jeans outfit
Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG