3x dad sneakers combineren

Door Nike Van den Buys | Trends | 26-03-18
Dad sneakers outfit

Misschien dacht je bij het zien van deze titel 'wat zijn ik godsnaam dad sneakers?'. De dad sneaker is geïnspireerd op de sneakers die vaders vroeger droegen om met de hond te gaan wandelen of om te supporteren voor hun kiddo aan het voetbalveld. Het waren de grove sneakers die pa in de kast had staan en die gerust vuil mochten worden. Geen denken aan dat hij deze sneakers droeg om een fashion statement te maken. Ondertussen is dat wel anders. De dad sneaker of chunky is namelijk de sneaker trend van 2018. Maar hoe draag je zulke sneakers? En kun je zulke sneakers wel fashionable combineren? Ik laat je hieronder enkele outfits met de dad sneaker zien, aan jou om te oordelen. 

Drie outfits met de dad sneaker 

Bijna elke influencer heeft een paar dad sneakers in de kast staan. Of het nu gaat om de Nike Air Max 97, retro New Balance sneakers of dames Fila sneakers: de dad sneaker is alomtegenwoordig op Instagram. Hieronder vind je enkele influencer outfits met de dad sneaker. Laat je inspireren. 

3x dad sneakers combineren

Dad sneakers met een lange jurk combineren

In de mode is contrast altijd leuk. Ik hou enorm van tegengestelden in outfits. Zo ook met de dad sneaker. Een dad sneaker is mannelijk en stoer en als je die sneakers combineert met een vrouwelijke, speelse maxi-jurk geeft dit een super leuke dad sneaker outfit. Hieronder twee looks met de dad sneaker en een lange jurk

Dad sneakers met een lange jurk look 1 

perfect day in Utrecht ???? @loavies #girlsgoneloavies

A post shared by Larissa Selene (@larissaselene) on

Dad sneakers met een lange jurk look 2 

De tomboy look  
De dad sneaker leent zich perfect voor een tomboy look. Zo een outfit stel je samen door voor een jeansbroek te kiezen, bij voorkeur een mom jeans of één met hoge taille, en die te combineren met een sporty t-shirt of sweater. 

ishetalweekend.be

A post shared by ton mec kiff trop (@flowindey) on

Dad sneakers casual combineren

De dad sneaker kun je ook casual dragen en Annabel Pesant je dat hieronder in een outfit volgens de laatste trends zien. Zij combineert de dad sneaker namelijk met een ronde zonnebril en een geruite blazer

Views for days????????‍♀️ @ciaobellaweekends #weareinpuglia

A post shared by Annabel (@annabelpesant) on

Wat vind jij van dad sneakers: yay or nay? Laat het ons weten in de comments hieronder. 

      

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG