3x prachtige bikinitrends voor 2018

Door Nike Van den Buys | Trends | 26-03-18
Bikini 2018 trend

Ga jij binnenkort op vakantie? Of zoek je een leuke bikini voor de zomer? Dan wil je vast weten welke bikini's het leukst zijn voor 2018. Ik liet me voor deze blog over bikinitrends 2018 inspireren door Instagram. Op Instagram zag ik namelijk de laatste weken heel wat leuke bikini's passeren. Een aantal bloggers sloegen namelijk de handen in elkaar met een merk om een swimwear-collectie te ontwerpen. Dus waarom ons niet ééns laten inspireren door deze collecties? Ik geef je alvast hier een voorsmaakje op de bikinitrends 2018. Welke van deze drie trends voor bikini's vind jij het leukst? Laat het mij in de comments hieronder weten. 

3 x een bikini voor de zomer 2018

De bikinitrends van 2018 bevatten voor iedereen wat wils. Van retro tot etnisch tot sporty; vind hieronder de drie grootste bikinitrends voor 2018.

  • Vintage geïnspireerde bikini's 
  • Sporty bikini's 
  • De gehaakte bikini & safari vibes

1. Vintage geïnspireerde bikini's

Danielle van de blog We Wore What mocht badkledij voor het merk Onia ontwerpen en de resulteerde in prachtige vintage geïnspireerde bikini's en badpakken. Denk hierbij aan bikini's in retrokleuren zoals rood, oranje en bruin. Ook de geprinte bikini's zijn retro & geïnspireerd op de jaren '60 en '70. In de collectie van We Wore What vind je dan ook heel wat bikini's met strepen en polkadots terug. De bikini modellen zelf doen eveneens denken aan de tijd van toen: bikinislips met hoge taille en beugelbikini's. Danielles collectie komt pas 1 mei uit, maar deze leuke bikinitrend vinden we ook in de andere badcollecties terug. Zie hier mijn favoriete vintage bikini's voor de zomer 2018.

2. Sporty bikini's 

Ook fitness Instagram goeroe Britanny Dawn lanceert dit jaar haar eigen bikini-collectie. Ik zag alvast een preview via haar Instagram stories en zoals je van een fitness girl kunt verwachten, is haar collectie sporty. Voor andere bikinicollecties 2018 is sportief eveneens de trend. Denk hierbij aan sportbeha-achtige bikini's en cut-outs. Dit zijn mijn favoriete sportieve bikini's voor de zomer 2018

Bikini trend 2018

3. Gehaakte bikini's & natuurlijke materialen

Deze zomer zien we heel veel natuurlijke materialen. Ook bij bikini's zien we de etnische zomertrend terug. Die trend spotte ik niet in de eigen ontworpen collecties van influencers, maar zie ik vooral in mijn feed voorbijkomen. Vorig jaar was het badpak van Solid & Striped de badpakkentrend, maar in 2018 wordt volgens mij de gehaakte bikini van She Made Me dé hype. Is deze gehaakte bikini niet helemaal jouw ding? Dan moet je eens tussen de bikini's van Revolve kijken. Hier vind je heel veel andere leuke gehaakte bikini's maar ook andere toffe bikini's vind je bij Revolve terug. 

Insider tip: Bij Revolve steeds de laatste modetrends terug. Ook voor kleding. Neem zeker ook eens een kijkje bij de Revolve jurken en tassen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG