4x schoenen trends voor de lente

Door Montse De Toro | Trends | 05-04-18
chaussure de printemps

In de lente is het altijd een beetje moeilijk om een gepaste outfit te vinden. Wanneer je 's morgens denkt dat de zon gaat schijnen, begint het plots half de dag te regenen. Of andersom: op een regenachtige dag, klaart het ineens op op het einde van de middag. Wat draag je dan? Doe je een jas aan of waag je het erop en laat je 'em thuis. Ook qua schoeisel zit ik vaak met de handen in het haar. Zo ben ik een paar keer op sandalen naar het werk gegaan en met koude, verkleumde voeten thuisgekomen. Dat wil ik niet meer meemaken. Daarom investeer ik nu in een paar lente schoenen. 

TOP 4: Mijn favoriete lente schoenen

Voor dit seizoen ging ik op zoek naar de leukste trends voor lente schoenen.  Op deze lente schoenen kun je rekenen voor zowel koudere als warmere dagen. Wil jij ook een paar schoenen vinden die perfect zijn voor ons klimaat? Lees dan snel verder en ontdek de mooiste lente schoenen 2018.

top 4 chaussures d'entre saison

1. Springerige mocassins 

Ik dacht niet dat dit de meest comfortable schoen van de wereld zou zijn, maar mocassins zijn super makkelijk. Zeker als je zoals ik 's morgens altijd gehaast bent, is een paar makkelijke instappers een zegen. Combineer mocassins met een pantalon en makkelijke blazer en je bent perfect gekleed voor een elke lentedag. 

2. Lage Converse sneakers 

Ik kon het niet helpen. Deze lente ging ik geen sneakers kopen, maar een paar lage Converse-sneakers kon ik niet weerstaan. Lage Converse-sneakers passen immers bij alles: zowel bij maxi-jurken als een jeansbroek. 

3. Loafers 

Loafers waren vorige lente al een trend. Hoewel ik loafers nooit geweldig vond, begin ik deze lente schoenen steeds leuker te vinden. Dit zijn mijn favoriete exemplaren. 

4. Lage hakken

Ik ben geen fan van hakken, eigenlijk draag ik ze nooit op dagelijkse basis. Dit jaar zijn lage hakken echter de trend en deze zijn een stuk comfortabeler. Pumps met een lage hak, bijvoorbeeld slingbacks of kitty heels, ogen super mooi met een lichte skinny jeans, geprinte blouse en jasje. Dit zijn mijn favoriete schoenen met lage hak. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG