De leukste espadrilles om nu te kopen

Door Nike Van den Buys | Trends | 01-06-18
espadrilles 2018 trends

Espadrilles zijn de ultieme zomerschoenen. Heb jij zoiets van 'ja boring, zo een espadrille'. Dan heb jij de trends van dit jaar nog niet gezien. De espadrille heeft zichzelf heruitgevonden. Zo vind je super schattige espadrilles met prints en quotes in de collecties, maar er is nog meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van espadrille wedges, espadrilles met linten en met platform zool. Ik weet niet welk paar te kiezen, ze zijn allemaal even leuk. 

4 espadrille trends 

  1. Wedge espadrilles 
  2. Plateau espadrilles 
  3. Lace-up espadrilles 
  4. Suède espadrilles 

Wedge espadrille 

Een wedge espadrille houdt het midden tussen een espadrille en een sleehak. De teen is zoals een espadrille, maar de hak is dus zoals bij sleehakken. Ideaal als je wat groter wil lijken. Espadrilles met sleehakken kun je heel makkelijk combineren en ze lopen bovendien heerlijk. Combineer deze bijvoorbeeld met een maxi-jurk of lange rok. Of je kunt deze ook dragen met een broek. 

Plateau espadrille 

Het verschil met de espadrille met sleehak zit 'em in de zool. Bij een plateau-espadrille is de zool verhoogd, maar blijft je voet op dezelfde hoogte. Met beiden kun je heel wat centimeters winnen. De plateau espadrille kun je eveneens bij verschillende zomeroutfits dragen. 

Lace up espadrille 

Mijn favoriete trend zijn espadrilles met linten of veters. Deze zijn een beetje girly, maar daarom niet minder leuk. Deze espadrilles doen een beetje aan pointes van ballerina's denken. Deze zomerschoenen kun je dragen met een cropped jeansbroek of natuurlijk ook met een rok of jurk. 

Olinda gota ???????? #pitusas #espadrilles #miveranoconpitusas

A post shared by Pitusas (@pitusas.es) on

Suède espadrille 

Met suède espadrilles kun je ook niet misgaan. Deze espadrilles staan prachtig in combinatie met denim en zijn enorm klassevol. Vind hieronder onze top picks. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG