5x laarzen voor de herfst 2018

Door Ecem Doğan | Trends | 12-12-18
5x laarzen voor de herfst 2018 + WIN

Het is nog volop zomer, maar na de solden komen ook de nieuwe collecties online. Ik kon het niet laten om alvast eens vooruit te blikken en te kijken naar wat de laarzentrends voor ons in petto hebben. Dames laarzen zijn namelijk mijn favoriete schoeisel in het najaar. Hou jij ook zo van boots? Dan ga jij genieten van deze blog, want de trends van 2018-2019 zijn absoluut fantastisch! 

Boots boots boots: de must haves van de herfst/ winter 2018-2019

  1. Cowboy laarzen
  2. Enkellaarzen met print
  3. Sock boots 
  4. Oversized knielaarzen (slouchy boots) & knielaarzen
  5. Witte enkellaarzen

1. Je kunt niet buiten cowboylaarsjes deze herfst 

Gespot op de catwalk van de herfst/ winter 2018-2019 en alreeds in de winkels zijn cowboy laarsjes. Deze korte laarsjes kun je deze herfst onmogelijk negeren. Ik hou van de eenvoudige bruine of zwarte cowboylaarsjes in plaats van de witte die je in designer collecties ziet. Vooral die met een blokhak en gemaakt uit suéde genieten mijn voorkeur. Die kun je zowel met een jeansbroek dragen als met een jurkje en panties. Ze zijn comfortabel, fashionable en tijdloos. 

 

2. Geprinte enkellaarzen

Printjes op loafers en ballerina's zijn al langer populair. Aankomende herfst ontsnappen enkellaarzen ook niet aan de print mania. Of je nu gaat voor stippen, dierenprints, polka dots of sterren- je laarsjes mogen vrolijk zijn dit seizoen. 

 

3. De sock boot trend blijft 

Soklaarzen zag je vorig jaar al, maar de trend is dit najaar nog niet voorbij. Sock boots zie je aankomende herfst in alle kleurtjes. Zwarte sock boots blijven het populairst, maar rode laarzen of witte boots zijn ook een dingetje. 

Støveltrender for 2019

4. Oversized knielaarzen

Knielaarzen met brede bovenkant zijn al langer populair bij sterren zoals Kendall Jenner en Olivia Palermo. Nu sijpelt de trend door bij het grote publiek. Deze 'oversized knielaarzen' kun je dragen met een jurkje op een sexy manier of met een jeansbroek als het wat gekleder moet. 

Støveltrender for 2019

5. Witte enkellaarzen

Met deze trend stap je recht terug in de jaren '80, al hebben witte enkellaarzen hun trashy imago achter zich gelaten. Anno 2018 combineer je witte enkellaarzen in een all white outfit of draag je ze casual chique met een jeansbroek en geruite blazers. Vind hieronder jouw favoriete paar. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG

  • 11-11-18

    Schandalig de prijs van de balenciaga hoge knielaarzen met tijgerprint die je op een andere website kan kopen voor 90 euro en bij jullie aan 697 euro promotieprijs komende van 1305 euro