Vijf on-trend trui kleuren voor het nieuwe seizoen

Door Nike Van den Buys | Trends | Ads Disclosure | 24-09-18
dames truien trends

De hittegolf zit erop en we zijn terug in de realiteit, bij regen en wisselvallig weer. Na al dat zweten vind je het misschien zelfs leuk om opnieuw een trui te dragen. Hoe dan ook, dames truien zijn weer nodig. Het fijne aan het nieuwe seizoen is dat er ook figuurlijk een nieuwe wind waait. De online winkelrekken zijn weer aangevuld met herfst trends en must have items. Dat wil zeggen nieuwe modellen en vooral leuke kleuren. Benieuwd in welke kleur je dit een jaar een trui moet kopen? Ik som hieronder vijf leuke truien kleuren voor het najaar op. 

roze truien kopen

Kleur bekennen

Vorig jaar waren rode truien dé trend. Dit jaar kunnen rode dames truien nog steed, maar dit zijn de nieuwe must have knits. 

1# Winter White 

Winters wit is een non-kleur die we veel bij truien zien. Zo een witte trui is niet alleen mooi, deze knits stralen ook gezelligheid uit. Helemaal on-trend is een witte trui of sweater in combinatie met een bijpassende witte jeans en witte enkellaarsjes. Opgelet deze look is niet voor smospotten weggelegd ;). 

All white for winter
Roze truien dames

2# Princess Pink

Deze winter geen donkere kleuren voor truien, maar vrolijke tonen. Zo is roze massaal aanwezig in truicollecties. Denk aan dusty roze, roze met een koude ondertoon. Maar ook knalroze en barbie roze truien zijn de trend deze herfst. 

3. Electric blue

Nog een kleur die je overal zult zien deze winter: electric blue. Een blauwe trui mag bijgevolg niet je garderobe ontbreken. Ook lichtblauw is een populaire truienkleur voor de herfst.  Lichtblauw doet het trouwens fantastisch in combinatie met denim. Ik laat het je zien. 

casual look voor het najaar

4. Camel bruin

Koop je liever een neutrale kleur? Dan is camel of lichtbruin dit seizoen een goede keuze. Deze kleur is eveneens prachtig voor coltruien en vesten5. Purple Rain

Tot slot is paars een gegadigde kleur voor truien. Zowel dieppaars als lila zijn goede keuzes voor het najaar. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG