Trend: de rok met panterprint

Door Nike Van den Buys | Trends | 13-04-18
faldas animal print

Het musthave item voor de zomer 2018 is zonder twijfel de rok met panterprint. Rokken met panterprint, luipaardprint of animalprint, hoe je deze ook wil noemen, overspoelen tegenwoordig mijn Instagram feed. Elke blogger lijkt wel een rok met animalprint te hebben. De populairste rok uit de zoo? Dat is de maxi-rok met een panterprint. Zelf ben ik ook helemaal verliefd op de maxi-rok met luipaardprint. Het ideale exemplaar vond ik in de animal maxirok van & Other Stories, maar die was in een oogwenk overal uitverkocht. Gelukkig vond ik in onze Fashion Finder enkele maxi-rokken met panterprint die even leuk zijn. Denk je bij deze rokken gelijk aan Carmen van De Kampioenen? No worries, met de volgende exemplaren kun je ook zonder Nerootje of Xavier Waterslaegers over straat.  

De mooiste rokken met panterprint 

De rok met panterprint vind je bijna in alle collecties terug en in elk model. Zo is de maxi-rok met luipaardprint populair bij modebloggers, maar de andere geprinte rokken zijn eveneens leuk. Denk bijvoorbeeld aan de kokerrok met panterprint of de mini-rok met animalprint. Hieronder vind je verschillende rokken met dierenprint. Welke luipaardprint rok zou jij kopen? 

De maxi-rok met panterprint 

Lange rokken met een panterprint zijn perfect voor de zomer. De animalprint geeft deze rok een moderne feel, terwijl de lengte 'em toch geschikt maakt voor formele gelegenheden of om naar kantoor te gaan. De lange rok met luipaardprint kun je makkelijk combineren met een tof t-shirtje of een trui. Zo kun je deze rok dragen met een t-shirtje met streepjes, een band-shirt of een simpele zwarte t-shirt. Is het wat kouder? Dan kun je kiezen voor een zwarte coltrui of een roze hoodie. Tot slot passen zowel sneakers, muiltjes, loafers of hoge hakken bij deze maxi-rok

Outfit panterprint maxi-rok

De rok met panterprint combineren

Kokerrokken met panterprint 

De kokerrok met animalprint is eveneens een goede keuze dit seizoen. Deze geprinte kokerrok combineer je bij voorkeur met hoge hakken en een tof t-shirtje. Ik laat het je hier zien. 

Outfit kokerrok animalprint 

Kokerrok luipaardprint outfit

Minirokken animalprint 

Liever een mini-rok? Dat kan natuurlijk? Dit zijn de leukste minirokken met animalprint van het seizoen:

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG