Wat draag je dit jaar met de feestdagen?

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 18/12/2018 16:44
Wat draag je dit jaar met de feestdagen?

Een feestje binnenkomen in een perfecte outfit is een geluksgevoel dat slechts een paar seconden duurt, maar bepalend is voor de rest van de avond. Je voelt je zelfverzekerd, vrouwelijk, sexy en in een opperbeste stemming wanneer je een feestelijke outfit draagt waarin je jezelf mooi voelt en dat ook uitstraalt. Wil jij zo een outfit vinden? Dan moet je bij de de Bijenkorf zijn. De feestmode van de Bijenkorf is erop gericht om jou te laten schitteren tijdens de feestdagenWist je trouwens dat bij de Bijenkorf de solden al gestart is? Dat maakt een feestelijke outfit shoppen nog veel leuker! 

Tijdloze party looks 

December is de uitgelezen periode om goede ouderwetse glamour uit de kast te halen. Denk hierbij aan royalty-waardige jurken en kostuums waar George Clooney nog een puntje aan kan zuigen. December is immers het perfecte moment om voor die klassieke looks te kiezen. Bij de Bijenkorf vind je de merken die ieders hart sneller doen slaan en je een klassevolle uitstraling geven. 

Wat draag je dit jaar met de feestdagen?

Trends die helemaal van nu zijn 

Wie zegt dat je met de feestdagen niet sexy mag zijn. Als je voor het eerst jouw schoonouders gaat ontmoeten, kies je misschien beter niet voor een decollete tot aan je navel, maar een beetje bloot mag je laten zien. Transparante items zijn immers dé trend voor de feestdagen. Denk aan doorzichtige tops in combinatie met kant of gouden afwerking of jurken met transparante details. Verder blijft glitter een geliefkoosde trend voor de feestdagen. Maar ook als je niet voor glitter kiest, zul je schitteren in de kleding van de Bijenkorf.
Heren die zich met kerst of oudjaar niet in het pak willen hijsen, kunnen minder formeel voor een mooi hemd en een pantalon kiezen. Tot slot is een mooie kersttrui erg leuk voor op familiefeesten. Maak jezelf mooi met één van onderstaande trends en geniet van zorgeloze feestdagen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG