Wat neem je mee op vakantie

Door Demi van der Spek | Ads Disclosure | 10/07/2019 16:49
Reis outfit

De vakantie checklist van Fashiola

Het moment waar iedereen naar uitkijkt, vakantie. Eindelijk weer in bikini, slippers aan en gewoon doen waar jij zin in heb. Het enige waar je tegen opziet is... koffer pakken. Alles schoon gewassen inpakken en maar hopen dat je niks vergeet. Tja, persoonlijk vergeet ik nogal vaak het één en ander. Mijn moeder zei vroeger altijd al "kind, alles is te koop". Nu raad ik dit natuurlijk niet aan want vakantie is al duur genoeg! Om dit allemaal te voorkomen maakte wij bij Fashiola het perfecte vakantie lijstje. Welke trends neem je mee in jouw koffer dit jaar? Scrollen maar!

vakantie checklist 2019

Zomerkleding van 2019

Op de vakantie checklist hoort zeker wel de juiste zomerkleding. Slim pakken scheelt ruimte en ook verwarring. Een insider's tip: ga voor dunne items. Kies voor stofjes die niet zo dik zijn, is onder de brandende zon sowieso niet een geschikt idee, maar ga voor luchtige en gewichtloze items. Een linnen blouse, een viscose jurk, of een katoenen top om minder in te zweten. It happens. Moeite met het uitkiezen van de juiste items? Dan is het maken van een vakantie lijstje een must! 

  • Korte broeken

Een kort paar jeans, bloemen shorts of een high rise bermuda van een fijne stof. Deze korte broeken hoor jij in jouw koffer te stoppen. Een paar boots, sneakers of espadrilles eronder en gaan. Voel je zelfverzekerd maar vooral comfortabel in jouw kleding!

  • Blousejes

Zelf ben ik een fan van blousejes op vakantie. Gemakkelijk te dragen over jouw bikini of zwembroek en staat lekker casual en comfy.  Overdag voor een dag trip, of naar het strand en voor in de avond naar een chic restaurant of op stap voor een cocktail. Een blouse is the way to go. Ook raad ik het de heren aan om een paar hemden in zijn koffer te stoppen. Zo heb je meerdere outfits voor overdag en s'avonds. Wat betekent, meer ruimte voor andere items! 

  • Jurkjes

Voor alle dames onder ons, neem jurkjes mee! Héél véél. Naar mijn mening zijn jurkjes ideaal en ik vind het heerlijk om in jurkjes te paraderen over de zonnige, buitenlandse trottoirs. Zo nu en dan een paar korte broeken om jouw looks wat stoerder te maken, en voor die dagen dat je een activiteit gaat doen wellicht ook wel handig. Toch denk ik dat jurkjes ideaal zijn voor een vakantie! 

badkleding
  • Zwemkleding

Last but not least, badkleding. Op de vakantie checklist hoort deze zeker wel bovenaan te staan. Tenminste, mits de bestemming een beetje warm is of een sauna heeft. in 2019 zien we genoeg printjes en kleuren langs komen. Een badpak in een felle kleur en een zwembroek met een gave print zul je dan vaak voorbij zien komen op het strand. Beach ready or not?

Zo, ik denk dat je met deze tips wel aardig op weg bent om trendy je vakantie te beginnen. Zijn de items in deze blog niet helemaal jouw smaak? Gebruik dan vooral de filters op onze website om jouw ideale outfit samen te stellen. Laat ons vooral weten wat jouw favo vakantie look is in de reactie hieronder. Voor nu wens ik jou in ieder geval een hele fijne en stijlvolle vakantie toe ;)!

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG