Fashiola breidt uit naar België

Amsterdam, 21 maart 2017

Kleding zoekmachine Fashiola is vanaf vandaag officieel gestart in België. Na het succes van Kleding.nl, lanceerde het Nederlandse bedrijf haar internationale label Fashiola al in 14 landen. De stap naar België is nu ook eindelijk gemaakt.

Fashiola.be maakt het mogelijk om kleding, schoenen en accessoires van Belgische en internationale webshops in één oogopslag te doorbladeren. Eén zoekactie is namelijk genoeg om de producten van vele online fashion shops zoals ASOS, Zalando, de Bijenkorf, Spartoo, Zeb, Torfs & Brantano te doorzoeken.

‘Er zijn honderden, zo niet duizenden online modewinkels, maar hoe vind je de weg naar dat ene leuke product in jouw maat nog? Met de handige zoekfilters van Fashiola.be vind je altijd wat je zoekt, in jouw maat én voor de beste prijs.’, zegt CEO Peter Langenkamp.

Fashiola.be verzamelt ruim 1,2 miljoen producten van meer dan 60, voornamelijk Belgische fashion shops. Dit aanbod wordt elke dag uitgebreid en gecontroleerd op beschikbaarheid. De zoekmachine heeft een heldere interface met vele handige zoekfilters welke zorgen voor een aangename shopervaring. Liever wachten tot de solden? Met de handige sale alert ontvangt de bezoeker een melding wanneer het product in prijs verlaagd is. Verder worden de bezoekers geïnformeerd over speciale aanbiedingen en sales, maar kunnen ze zich ook laten inspireren door blogs over de nieuwste modetrends.

Press contact
E-Mail: info@fashiola.be

Kleding B.V. - Joop Geesinkweg 901-999 Ground 1-3 floor, 1114AB - Amsterdam - The Netherlands